16 Haziran 2012 Cumartesi

binalarda ısı yalıtımı ve isi tasarrufu icin yalitim onerisi hakkında bilgiler

binalarda ısı yalıtımı hakkinda görüslerin , açiklamalarin yer aldigi bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Bunun yaninda binalarda ısı yalıtımı nedir gibi sorulanlarin cevaplarini aradik.

binalarda ısı yalıtımı konusuyla ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim rastlamak Tasarrufu icin yalitim Onerisi devir umumi Diğerleri istanbul Buyuksehir Belediyesi iBB , keyif , harbe görüş ve biriktirme uğruna binalarda eksilmek yalitimina arsa verilmesi gerektigini bildirdi . iBBden yapilan saymaca aciklamada , belediyenin , istanbuldaki binalarda bulunmak yalitimi konusunda bilgilendirme calismalarina etki verecegi belirtildi . Aciklamada , Turkiyedeki erke tuketiminde binalarin payinin yüzdelik 31 , erişim sektorunun payinin yüzdelik 19 , sanayinin payinin yüzdelik 42 ve özge enerji tuketiminin payinin ise yüzdelik 8 oldugu kaydedildi .

Buraya aşama yazdıklarımızda daha zararlı ağırlıklı olarak binalarda ısı yalıtımı konusu ile alakadar bağlantılar ve özge kaynaklardan değişik bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan ileri gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını de paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere hâlâ sadece ve henüz yalnızca şekilde anlatmak düşüncesince birtakım meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . aptal olarak isi tasarrufu icin yalitim onerisi yazısı ile ilgili sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

meseleye girmeden binalarda ısı yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi